Retailerul Altex organizează cea de-a 4-a campanie de Black Friday din 2023, începând cu 2 noiembrie. Această ediție se va desfășura în trei etape. Prima etapă se va desfășura între 2-8 noiembrie. Următoarele două valuri se vor desfășura între 9-15 noiembrie și 16-22 noiembrie.

În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

Evenimentul Black Friday 2023 la Altex începe pe 2 noiembrie la ora 7:00, pentru cei care au cont în aplicația Altex, urmând ca la ora 9:00 să înceapă și pentru cei care cumpără prin intermediul platformei web.

„Am gândit reducerile astfel încât să avem o selecție de produse care e relevantă pentru client, produsele pe care le așteaptă pentru a investi și aș îmbunătăți viața. Reducerile sunt de până la 50%(...) Stocul e mai mare decât cel de anul trecut, pentru că ne așteptăm și la vânzări mai mari.”, a precizat Raul Filip, Director Achiziții Altex.

Este primul Black Friday la Altex în care va participa și zona de marketplace a retailerului.

Catalog BF Altex_2-8.11 by Armand Iliescu on Scribd

„Venim cu multe produse precum cele pentru copii, aparate de fitness, produse de pescuit, mobilă, produse din zona de bricolaj și sanitare”, precizează Monica Ciolănel, Marketplace director Altex.

Reprezentanții companiei au precizat că peste 90% dintre comenzi își propun să le livreze în 48 de ore. De asemenea, retailerul continuă ca în fiecare an și cu oferirea mai multor instrumente de finanțare pentru clienții care vor să cumpere de Black Friday.

„Avem cardurile de credit în parteneriat cu diverși parteneri, am discutat cu toate băncile partenere și ne-au oferit suport pentru a obține rate fără dobândă la cardurile de credit, bănci care oferă de la 12 rate fără dobândă în sus pentru perioada de Black Friday. Mai avem varianta de creditare directă în magazin, totul se întâmplă în cadrul magazinului, iar la final clientul pleacă cu produsul după aprobarea cererii. Pe de altă parte avem creditul de nevoi personale prin care poate lua bani cash și poate cumpăra din alte magazine alte produse. Daca returnează banii în 30 de zile nu are costuri adiționale”, precizează Raul Filip.

Reprezentanții Altex au precizat că se așteaptă ca cifra de afaceri pentru anul 2023 să înregistreze o creștere între 7% și 10%.

”Probabil vom depăși 1,4 miliarde de euro cifră de afaceri pentru anul 2023(...) Cred că cel mai mare aport la creșterea de vânzări vine din aplicație, magazinele fizice și din calitatea serviciilor pe care le punem la dispoziția clienților”, a precizat Raul Filip, care a adăugat că retailerul ia în considerare ca în viitor să își extindă activitatea și prin plasarea de lockere în zone în care nu au magazine fizice.

-știre în curs de actrualizare-

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri