Pe 25 și 26 octombrie 2023, retail.ro și wall-street.ro au organizat retailArena, eveniment cu istorie, ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. În cele două zile ale conferinței s-au succedat speakeri de renume, naționali și internaționali, expozanți, prezentări și paneluri de discuție care au condus la cifrele exemplificate mai jos.

Așa cum menționam mai sus și așa cum ne-am obișnuit, ediția de anul acesta a inclus 42 de speakeri, cunoscuți la nivelul întregii țări. La cea dea-a unsprezecea ediție a retailArena au urcat pe scenă specialiști din retail, FMCG, dar și logistică și curierat.

Cele trei fireside chat-uri cu antreprenori și manageri din România, alături de cele șapte paneluri de discuție, dar și zona EXPO, bogată în standuri, au atras o audiență de peste 550 de participanți în sală.

De asemenea, în urma conferinței, au rezultat aproximativ 30 de articole scrise, dintre care amintim:

Prezența la eveniment nu a fost bogată numai în offline, în online, conferința înregistrând cifre record. Peste 35.000 de vizualizări în timp real și un număr record de peste 5.000 de schimburi de cărți de vizită au avut loc în platforma ICEvents.

Mulțumim tuturor participanților la cea de-a unsprezecea ediție a retailArena și îi rugăm să urmărească platforma ICEvents pentru a afla data evenimentului din 2024, ce urmează să fie anunțată.

De asemenea, puteți urmări cele mai noi informații din industriile retail & FCMG pe paginile de Facebook, respectiv LinkedIN ale retail.ro și wall-street.ro.

retailArena a fost un eveniment organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri