Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un produs finantarii productiei agricole, denumit “Acordul de finantare pentru activitatea curenta de productie agricola”.

“Noul produs este un angajament de finantare in lei a activitatilor curente de productie agricola, prin care banca pune la dispozitia clientilor sai credite in limita unui anumit plafon prestabilit”, a declarat Andra Topan, director executiv al Directiei Suport si dezvoltare produse corporate din cadrul BCR.

Produsul se adreseaza producatorilor agricoli, persoane juriudice, care desfasoara activitati curente de productie agricola, BCR fiind principalul finantator roman in domeniul agricol.

Banca stabileste impreuna cu clientii un plafon revolving, valabil 24 de luni in cadrul caruia se pot acorda numai credite agricole in lei, cu respectarea prevederilor Legii creditului agricol pentru productie nr.150/ 2003 pe maxim 360 zile.

BCR, membra a grupului Erste, este cea mai mare banca din Romania, gestionand active de peste 17,5 miliarde euro. Banca are in prezent o retea de 584 de sucursale si agentii, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR raporteaza o scadere a profitului cu 65,6% in primele 9 luni