In ultimul trimestru al anului 2008, asigurarile auto au avut o crestere de peste 100% comparativ cu aceeasi perioada din 2007.

O evolutie importanta a avut-o si segmentul asigurarilor agricole, unde volumul de prime brute subscrise a trectu de 2,7 milioane lei. De asemenea, asigurarile de incendiu si calamitati naturale au inregistrat o crestere de 34%, pana la 3,5 milioane lei.

“Cifra de afaceri a crescut in 2008 intr-un ritm mai mare decat dublul ritmului de crestere al pietei. Rezultatul financiar a fost influentat negativ de contextul economic actual, care nu a generat un randament bun al investitiilor precum si de faptul ca, in urma schimbarii legislatiei, am crescut semnificativ nivelul rezervei pentru daune neavizate”, specifica Bogdan Stan, CEO EuroIns.

Pentru acest an, EuroIns si-a propus pentru acest an extinderea in sistem de franciza a retelei teritoriale. In prezent, Euroins are 83 de unitati in sistem propriu, 55 in sistem franciza si 24 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team.