GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric, a redus din septembrie marjele de dobanda pentru toate creditele garantate cu ipoteca cu pana la 1% si a redus cu 0,5 puncte procentuale comisionul de acordare, a anuntat compania.

Dupa reducere, marja de dobanda la GE Money porneste de la 7,8% pe an pentru creditele ipotecare in euro si de la 8,8% pentru creditele in dolari.

La GE Money, dobanda pentru creditele ipotecare se calculeaza adaugand la indicele Euribor sau Libor la sase luni o marja fixa, aceeasi pe toata perioada contractului, se mai arata in comunicat.

Compania a anuntat ca a redus si comisionul de acordare, de la 2,5 la 2%, in cazul creditelor pentru achizitie sau refinantare, si a eliminat comisionul de analiza a dosarului pentru toate tipurile de credite, in valoare de 200 lei.

GE Money este brandul sub care functioneaza cea mai mare institutie financiara nebancara (IFN) specializata in credite ipotecare, cu un portofoliu de 180 milioane de dolari la sfarsitul lunii august.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Un fost director BCR va coordona listarea Hidroelectrica