Astra Asigurari, unul dintre cei mai mari asiguratori de pe piata locala non-life, a incheiat un parteneriat cu echipa de handbal feminin a Oltchim Rm. Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, pentru care asiguratorul va furniza, atat pentru lotul de jucatoare, cat si pentru managerii clubului, o polita de asigurare de viata cu acoperirile aferente.
,,Nu va dorim accidentari, dar daca veti avea probleme, puteti fi sigure ca veti fi despagubite. Va multumesc pentru acest parteneriat si va doresc mult success’’, a declarat Radu Mustatea (foto), presedintele directoratului companiei de asigurari cu ocazia oficializarii parteneriatului.

Un alt parteneriat in domeniul sportiv il reprezinta cel pe care compania de asigurari il are de peste doi ani cu Federatia Romana de Atletism, pentru care furnizeaza tricourile de campion branduite cu siglele celor doua institutii.

De asemenea, compania s-a implicat, in dubla calitate, si in editia a II-a a Maratonului International Bucuresti in primul rand ca partener dar si ca participant la Cursa Corporate, clasandu-se pe locul 5 din totalul celor 81 de echipe inscrise in concurs, conform comunicatului companiei.

Astra Asigurari este cea mai mare companie de asigurari cu actionariat si capital romanesc, fiind totodata si printre cele mai capitalizate companii autohtone de profil, avand un capital social in valoare de 55 milioane de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri