,,Nu va dorim accidentari, dar daca veti avea probleme, puteti fi sigure ca veti fi despagubite. Va multumesc pentru acest parteneriat si va doresc mult success’’, a declarat Radu Mustatea (foto), presedintele directoratului companiei de asigurari cu ocazia oficializarii parteneriatului.

Un alt parteneriat in domeniul sportiv il reprezinta cel pe care compania de asigurari il are de peste doi ani cu Federatia Romana de Atletism, pentru care furnizeaza tricourile de campion branduite cu siglele celor doua institutii.

De asemenea, compania s-a implicat, in dubla calitate, si in editia a II-a a Maratonului International Bucuresti in primul rand ca partener dar si ca participant la Cursa Corporate, clasandu-se pe locul 5 din totalul celor 81 de echipe inscrise in concurs, conform comunicatului companiei.

Astra Asigurari este cea mai mare companie de asigurari cu actionariat si capital romanesc, fiind totodata si printre cele mai capitalizate companii autohtone de profil, avand un capital social in valoare de 55 milioane de euro.