Banca centrala a afisat un curs de referinta de 4,0908 lei/euro, in scadere cu aproape un ban (0,14%), fata de cel de marti, in conditiile in care leul s-a apreciat in primele tranzactii, dupa care a pierdut terenul castigat, in ton cu evolutia altor monede cu regim similar din regiune.
Pentru moneda americana, BNR a afisat un curs de referinta de 3,0567 lei/dolar, mai mare cu 0,06% fata de nivelul anterior, conform NewsIn.

In piata monetara, dobanzile pe termen foarte scurt au continuat sa scada si miercuri, pana aproape de dobanda la facilitatea de depozit, de 2,50% pe an.

In prima parte a zilei, BNR a afisat un nivel mediu al dobanzii la depozitele atrase (ROBID) pentru o zi (overnight) de 2,44% pe an, in scadere fata de cel de marti, de 2,59%, iar pentru depozitele overnight plasate (ROBOR) dobanda a coborat la 2,94%, de la nivelul din sedinta precedenta, de 3,09% pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri