Libra Bank a lansat doua carduri dedicate pensionarilor, unul pentru care nu se percep comisioane si unul la care banca acorda o dobanda de 5,5% la suma totala tinuta pe card.
Libra Bank, unul dintre jucatorii de talie mica din sistemul bancar autohton, pune la dispozitia pensionarilor doua carduri prin care acestia isi pot incasa si administra pensia. Pensionarii pot alege intre doua tipuri de card pe care sa li se vireze pensia: Libra Salary sau Libra Mix Standard.

Pensionarii care aleg cardul Libra Salary beneficiaza de costuri 0 la emiterea cardului, administrarea lunara a acestuia si nu platesc comision pentru retragerile de la bancomateleLibra Bank. Cealalta optiune pentru virarea pensiei, cardul Libra Mix Standard, ofera posesorilor o dobanda de 5,5% la suma totala tinuta pe card pentru sumele de minim 500 de lei, in baza unui comision de administrare lunar de 3 lei.

Totusi, tinand cont ca in general valoarea pensiilor este redusa, castigul obtinut din dobanda oferita de banca nu este semnificativ, dar acopera comisionul lunar de administrare a cardului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri