Cardurile BCR vor putea fi folosite in Republica Moldova, fara costuri suplimentare

Posesorii de carduri de debit BCR vor putea retrage numerar de la bancomatele BCR din Republica Moldova fara comisioane suplimentare celui de 0,2% din suma retrasa, minim 0,20 lei, pe care il practica la orice bancomat BCR, a anuntat banca printr-un comunicat.
"In momentul de fata sunt circa 6.000 de ATM-uri (bancomate n.r.) in noua tari - Austria, Croatia, Cehia, Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina si Republica Moldova - de la care posesorii de carduri BCR pot retrage numerar fara sa mai plateasca alte comisoane interbancare si internationale. Acest serviciu este valabil pentru toate cardurile de debit BCR atasate unui cont curent in lei", a declarat directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR, Igor Zganjer.

Comisionul de retragere de numerar in afara tarii pentru cardurile BCR este de 0,2% din suma retrasa, dar nu mai putin de 0,20 lei, pentru retragerile de la oricare dintre bancomatele grupului Erste Bank.

Totodata, toate cardurile de debit emise de BCR Chisinau au comision unic pentru retragerea de numerar prin bancomatele grupului Erste, similar cazului in care ar fi utilizat bancomatul unei alte banci din Moldova.

BCR Chisinau are un portofoliu de peste 3.000 de carduri active si o retea de 34 de bancomate, se mai arata in comunicat.

BCR gestioneaza active de peste 16,4 miliarde euro si are in prezent o retea de 668 de unitati de retail, pentru populatie si microintreprinderi, precum si 48 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS, respectiv peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri