Noul sistem de plata a ratelor de credit, contractate la Patria Credit, este un serviciu gratuit, acesta fiind disponibil in toate cele peste 530 de sucursale si agentii ale Bancii Transilvania, in toata tara.

Pentru fiecare credit contractat, clientii Patria Credit primesc un card aferent contractului de credit, dar care nu reprezinta un card bancar de debit sau de credit. Fiecare card de acest tip are inscris codul de bare si contine informatii unice, de identificare a creditului fiecarui client in parte. Plata ratei unui contract de credit se face prezentând - la casieriile BT - cardul aferent respectivului contract de credit, unde va fi citit codul de bare inscris pe card, iar suma in numerar va fi incasata de catre operatorul bancar.

Confirmarea efectuarii platii ratei de credit presupune eliberarea de catre Banca Transilvania a unei chitante pe care clientul Patria Credit trebuie sa o verifice si sa o semneze.

Citeste si:

Patria Credit are ca actionari majoritari pe Romanian American Entreprise Fund (RAEF) si Balkan Accession Fund (BAF). Compania acorda credite pentru segmentul de microintreprinderi si pentru segmentul reprezentat de agricultorii din zona rurala.