Clientii institutiei nebancare de finantare Patria Credit isi pot achita achita de acum ratele la imprumuturi si prin intermediul retelei de sucursale a Bancii Transilvania.
Noul sistem de plata a ratelor de credit, contractate la Patria Credit, este un serviciu gratuit, acesta fiind disponibil in toate cele peste 530 de sucursale si agentii ale Bancii Transilvania, in toata tara.

Pentru fiecare credit contractat, clientii Patria Credit primesc un card aferent contractului de credit, dar care nu reprezinta un card bancar de debit sau de credit. Fiecare card de acest tip are inscris codul de bare si contine informatii unice, de identificare a creditului fiecarui client in parte. Plata ratei unui contract de credit se face prezentând - la casieriile BT - cardul aferent respectivului contract de credit, unde va fi citit codul de bare inscris pe card, iar suma in numerar va fi incasata de catre operatorul bancar.

Confirmarea efectuarii platii ratei de credit presupune eliberarea de catre Banca Transilvania a unei chitante pe care clientul Patria Credit trebuie sa o verifice si sa o semneze.

Patria Credit are ca actionari majoritari pe Romanian American Entreprise Fund (RAEF) si Balkan Accession Fund (BAF). Compania acorda credite pentru segmentul de microintreprinderi si pentru segmentul reprezentat de agricultorii din zona rurala.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri