Bolt testează o nouă categorie, numită Bolt Ski, care le permite pasagerilor să călătorească cu echipamentul de ski şi snowboard, informează compania, printr-un comunicat, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, aceasta este disponibilă celor care au ca destinaţie sau punct de preluare staţiunea Poiana Braşov.

"De multe ori, drumul către munte este atât de aglomerat, încât ajungem să petrecem mai mult timp în trafic decât pe pârtie, aşa că - la cererea utilizatorilor noştri - am introdus o categorie nouă pentru turiştii care aleg să schieze pe pârtiile din Poiana Braşov. Aceştia pot comanda o cursă prin Bolt Ski dacă ajung în staţiune cu echipamentul de ski şi snowboard. În plus, şoferii parteneri care optează să intre în această categorie beneficiază de versatilitate şi de un venit suplimentar. Prin Bolt Ski, preluăm noi grija condusului şi a parcării, pentru ca utilizatorii noştri să se bucure de mai mult timp pentru activităţile care contează", a declarat Adrian Zodie, senior Operations manager, Bolt România.

În categoria Bolt Ski pot călători cel mult doi pasageri cu echipament de ski şi snowboard. Bolt recomandă utilizatorilor să cureţe echipamentul de zăpadă şi să se asigure că acesta este fixat corespunzător pe suportul auto. De asemenea, aceştia pot transporta placa de snowboard sau schiurile acoperite de o husă protectoare, pentru depozitarea în portbagaj, iar dacă au cerinţe specifice cu privire la echipament, pot notifica şoferul în legătură cu acestea.

Noua categorie este disponibilă pe toată durata sezonului de ski.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri