Star Taxi, una dintre primele aplicaţii mobile româneşti de taxi, dezvoltată de o companie locală, își extinde serviciile în Arad, Craiova, Galați și Timișoara, fiind disponibilă în prezent în peste 25 de orașe la nivel național. Star Taxi este principalul competitor pentru Uber și Bolt, serviciile de ride-sharing disponibile pe piața din România.

La fel ca în toate orașele în care Star Taxi este prezent, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită – card, numerar sau opțiunea corporate, prin serviciul Star Taxi Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.

Aplicația Star Taxi înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.

Ne extindem serviciile în patru noi orașe importante din țară, iar evoluția continuă. Vom oferi utilizatorilor Star Taxi aceleași costuri transparente, fără tarife dinamice, punându-le la dispoziție cea mai apropiată mașină, în cel mai scurt timp, dar și opțiunea corporate dedicată companiilor, pentru decontul transportului angajaților.

Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi

Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi

Media ratingului șoferilor Star Taxi este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

Compania are și serviciul Star Taxi Corporate, prin care angajatorii pot asigura transportul decontat pentru salariații lor, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie. Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate. Peste 15.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 100 de companii medii și mari din România.

Orașele în care este prezent Star Taxi sunt: București, Cluj, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Deva, Călărași, Sibiu, Bacău, Câmpina, Sighișoara, Târgu Jiu, Baia Mare, Bârlad, Tulcea, Buzău, Giurgiu, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sebeș, Reghin, Alba Iulia, Mangalia, Arad, Timișoara, Galați și Craiova.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri