River Development, unul dintre dezvoltatorii imobiliari autohtoni, are din ianuarie 2024 un nou Managing Partner, în persoana Oanei Rădulea. Oana preia astfel conducerea executivă a companiei, de la fostul Directorul Executiv, Liviu Birău.

Oana Rădulea are peste 21 de ani de experienţă în industria de dezvoltare imobiliară locală și internațională. Înainte de a se alătura grupului de companii River Development, Oana a ocupat timp de 7 ani poziţia de Leasing & Business Development Director în cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ în Europa Centrală și de Est.

În poziţiile ocupate anterior, inclusiv în cadrul Sema Parc, în calitate de Director de Dezvoltare & Director de Strategie, și la alţi jucători din domeniu, precum compania britanică European Future Group, Oana a coordonat activităţi de definire a obiectivelor de business și a direcțiilor de dezvoltare a companiei, precum și activităţi cu privire la achizițiile și cedările de proprietăți din România și Ucraina, inclusiv cele mai mari achiziții și cedări ale fondului și grupului.

“Implicarea în dezvoltarea grupului de companii administrate de River Development, a început în urmă cu 14 ani, când eforturile mele au fost concentrate preponderent pe proiectarea și implementarea strategiilor pentru închirierea proprietății, managementul și dezvoltarea portofoliului de clădiri din Sema Parc. Consolidarea poziţiei de lider pe piaţa locală de dezvoltare imobiliară, cu roluri multiple precum: investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte mixed-use, Asset, Property & Facility manager, este obiectivul principal setat în procesul de dezvoltare a companiei, pe termen lung. Anvergura dezvoltării și impactul asupra zonei central – vestice a Bucureștiului, împreună cu nivelul ridicat de specializare atât pe dezvoltare imobiliară, cât și pe activități de Property & Asset Managment, reprezintă în continuare punctele forte ale companiei.” a declarat Oana Rădulea, Managing Partner River Development.

Despre River Development

River Development este un investitor și dezvoltator imobiliar cu capital românesc, cu activitate de peste 20 ani pe piața locală, susținut de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea proiectelor imobiliare de mare anvergură. River Development dezvoltă două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale capitalei: Sema Parc - situat pe Splaiul Independentei - cca. 1.000.000 mp GBA și The Light - situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate în zona central-vestică a capitalei și se află în diferite stadii de dezvoltare.

River Develoment are în portofoliu peste 150.000 de metri pătrați (GLA) de spații de birouri și a livrat peste 55.000 de metri pătrați de clădiri noi clasa A în ultimii patru ani, în cadrul Sema Parc și The Light, prin cele trei clădiri de clasa A – The Light One, Londra și Oslo. Toate proiectele dezvoltate recent sunt certificate conform standardelor BREEAM și DAKRA pentru clădiri verzi, cu calificativul Excelent.

Grupul a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 18 mil. EURO și deține investiții curente în valoare de peste 150 mil. EURO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri