Homelux, furnizor de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat, are o ofertă specială pentru clienți: începând din data de 9 februarie, orice achiziție în valoare de minimum 750 lei este recompensată cu returnarea TVA-ului.

Furnizorul specifică de asemenea că reducerea se aplică la tot coșul de cumpărături, fie că este vorba despre mobilier pentru living, dormitor, baie sau bucătărie, de covoare sau corpuri de iluminat.

Cât despre selecția acestor produse, Homelux specifică faptul că este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

De asemenea, Homelux mai specifică faptul că promoția vine ca un răspuns direct la nevoile și cerințele clienților, cu care compania dorește să își consolideze relația și să le demonstrează că este alături de ei în toate etapele amenajării.

Campania este valabilă în perioada 9 - 29 februarie în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121), dar și pe homelux.ro.

Primul magazin Homelux a fost deschis în 2018 în urma unei investiții de 15 milioane de euro de fostul proprietar Praktiker, Omer Susli, acesta vânzând lanțul de magazine Praktiker britanicilor de la Kingfisher.

Sursa foto: Homelux

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri