(P) Orange ofera o experienta digitala unica

Orange Romania a prezentat pe 12 mai, ora 21:00, o proiectie 3D spectaculoasa pe cladirea Facultatii de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti. In premiera in Romania, a fost proiectat cel mai mare continut video mapping 3D, cu ajutorul unor proiectoare HD de ultima generatie. Evenimentul a marcat o alta premiera importanta a Orange Romania, serviciului HD Voice.

Orange invita publicul sa vada din nou proiectia pe 14 mai, in Piata Universitatii, la Noaptea Alba a Muzeelor. Astfel, compania creeaza inca un punct de interes pe itinerariul bucurestenilor, prezentand dintr-o perspectiva inedita Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu”.

Numaratoarea inversa pana la spectacolul de proiectie a inceput pe 10 mai pe www.orange.ro. Totodata, pe plasmele din oras si din statiile de metrou, un scurt filmulet de teaser a invitat trecatorii in Piata Universitatii sa ia parte la o experienta digitala unica. Anuntul a fost postat si pe pagina de Facebook a Orange Romania.

Acest eveniment de exceptie vine sa sustina rolul Orange de “digital coach” promovat prin noua semnatura de brand: ”today changes with Orange”. Orange si-a propus sa simplifice accesul clientilor la lumea digitala si sa ofere experiente de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinara.

Citește și
Bolt aduce trotinetele electrice și în București: cât costă o cursă
Setari Cookie-uri