Cosmote introduce un serviciu de notificare Facebook prin SMS

Clientii Cosmote Romania vor putea primi incepand de marti notificari prin SMS de pe conturile personale de Facebook.

Astfel, clientii companiei care au cont pe reteaua sociala americana au posibilitatea de a interactiona mai usor pe Facebook, de pe telefoanele lor mobile, utilizand serviciul de notificari prin SMS Facebook, conform Cosmote Romania.

„Facebook a devenit cel mai important canal de socializare in mediul virtual, oferind tuturor puterea de a imparasi si de a face lumea mai deschisa si mai conectata, iar acum clientii nostri pot avea acces la el, pentru prima data pe piata noastra, printr-un simplu SMS. Noul serviciu vine in avantajul clientilor Cosmote, completandu-le experienta utilizarii Internetului pe telefonul mobil si oferindu-le acces permanent la comunitatea lor de pe Facebook”, a declarat Gabriel Ionita, senior manager, products & services development, Cosmote Romania.

Utilizatorii Cosmote care au un cont pe Facebook pot primi gratuit notificari direct pe telefonul mobil, prin SMS. De asemenea, postarea pe Facebook este posibila prin trimiterea postarilor ca mesaje obisnuite SMS la numarul scurt 32665 (FBOOK). Tariful pentru trimiterea unui mesaj catre Facebook este 0,05 euro, fara TVA, pentru abonati, respectiv 0,05 euro credit pentru utilizatorii de cartele preplatite.

Pentru a activa serviciul de notificari prin SMS Facebook, utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Mobile din contul lor de Facebook, pe pagina Account Settings, sa selecteze sectiunea pentru inregistrarea de mesaje text si apoi sa completeze pasii specificati. Apoi, utilizatorii trebuie sa trimita prin SMS mesajul „Fb” la numarul scurt 32665 (FBOOK), taxabil cu 0,05 euro plus TVA, pentru a primi codul de activare. Acest cod este necesar pentru a asocia contul de Facebook al utilizatorului cu numarul sau de telefon.

Principalii concurenti ai Cosmote pe piata locala sunt Orange, Vodafone, dar si RCS&RDS si UPC Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri