Biografia lui Steve Jobs, cofondator si CEO al Apple, va fi publicata pe data de 21 noiembrie. Bazata pe mai mult de 40 de interviuri cu Jobs, cartea promite sa fie una dintre cele mai interesante lecturi ale decadei pentru oamenii care au urmarit industria tehnologica si sunt interesati de acest segment, scrie VentureBeat.com.
Cartea este scrisa de Walter Isaacson si va fi publicata de Simon & Schuster, inainte de data anuntata initial, martie 2012. Numita “Steve Jobs: A Biography”, cartea ar trebui sa fie o lectura interesanta despre omul din spatele Apple si Pixar.

Jobs a avut o viata tumultuoasa, de la crearea Apple, pana la caderea sa in perioada lui John Sculley, conducerea Pixar, intoarcerea la Apple si victoriile triumfatoare in era iPod-ului si iPhone-ului.

Jobs a cooperat cu fostul managing director al revistei Time si nu are drept de veto in ceea ce priveste randurile pe care le scrie Isaacson.

Autorul lucreaza la carte inca din 2009 si a avut acces deplin la Steve Jobs, familia lui, colegii si concurentii omului de afaceri. Per total, autorul a intervievat peste 100 de oameni pentru a scrie cartea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri