Vodafone Romania a anuntat luni ca Marian Velicu, senior director, regulatory, legal si corporate affairs a decis sa isi continue cariera in afara Vodafone, incepand din 31 martie 2012, dupa 14 ani petrecuti in companie.
Marian Velicu a avut atributii in zona de Reglementare si Afaceri Publice, cat si in activitatile de Responsabilitate Corporatista si ale Fundatiei, pe care le-a condus, de asemenea.

In acelasi timp, Vodafone anunta ca Florina Tanase (foto) se va alatura echipei, incepand din 1 noiembrie 2011, in functia de senior director, legal, regulatory si corporate affairs.

Florina vine in Vodafone din A&D Pharma Group, unde a detinut pozitia de vice presedinte, legal, fiind responsabila de activitatile din zona juridica si guvernanta corporatista pentru Grupul A&D Pharma, pentru zona Europei Centrale si de Est, si avand totodata responsabilitati executive in cadrul Fundatiei Sensiblu. Florina s-a alaturat A&D Pharma in martie 2008 iar anterior a detinut, pentru 3 ani, functia de legal sirRegulatory compliance director al UPC.

Marian Velicu va continua sa aiba un rol consultativ la Vodafone, pana la 31 martie, 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri