Bateria HP Ultra-Capacity ofera anumitor modele o autonomie suplimentara de pana la 10 ore
HP a lansat doua noi serii de notebook-uri prevazute cu cea mai recenta tehnologie de procesare si performante imbunatatite, pentru a ajuta profesionistii mobili sa ramana conectati si sa-si mentina productivitatea oriunde s-ar afla.

HP a anuntat de asemenea bateria HP Ultra-Capacity, o baterie litiu-ion cu 12 celule, compatibila cu toata linia de notebook-uri HP pentru afaceri, ce extinde durata de functionare autonoma a anumitor modele(2,3) cu pana la 10 ore.

Seriile de notebook-uri PC HP Compaq 9400 si HP Compaq 6300 sunt prevazute cu cea mai noua tehnologie de procesare Intel Core Duo (1), care le permite utilizatorilor sa execute mai multe aplicatii simultan, pentru a fi mai eficienti. Capabilitatile integrate de conectare mobila in banda larga, disponibile doar la anumite modele, permit accesarea retelelor din organizatiile mari, a email-ului si a Internetui, fara sa implice necesitatea conectarii la un hotspot wireless.(4)

Stilul de viata mobil din ziua de astazi le impune profesionistilor foarte ocupati sa fie conectati si productivi intreaga zi, indiferent de locatia in care se afla, spune Ted Clark, prim vicepresedinte si director general al unitatii de afaceri Notebook Global din cadrul HP. Clientii nostri pot beneficia acum de sisteme de calcul de inalta performanta indiferent daca se afla in propriul birou, in vizita la un client sau pur si simplu fac o prezentare in holul cladirii, chiar si atunci cand sunt deconectati de la o sursa de alimentare de mai multe ore.

Proiectata pentru utilizatorii care au nevoie de performante avansate si de functionalitatea ecranelor late, dublate de comoditatea mobilitatii, seria de notebook-uri PC HP Compaq nx9400 este prevazuta cu un ecran lat de 17 inci, procesor Intel Core Duo si un card grafic 3D puternic. In plus, nx9400 este cu 35 % mai subtire si cu 17 % mai usor decat notebook-urile HP actuale care inlocuiesc desktop-urile. De asemenea, ofera o autonomie a bateriei de pana la patru ore(2), ceea ce reprezinta o durata de viata a acesteia cu pana la 129 % mai mare decat in cazul modelelor anterioare de notebook-uri HP de 17 inci.

Seria de notebook-uri HP Compaq 6300 este subtire si usoara, fiind proiectata pentru profesionistii care necesita flexibilitate si libertate de miscare pentru a-si desfasura activitatea oriunde este nevoie. 6300 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii de procesare, cum este noul procesor Intel Core Duo, precum si de o serie de optiuni wireless(3), cum ar fi tehnologia mobila in banda larga integrata(4,5), care permite accesul la Internet si la retelele din cadrul organizatiilor mari, prin intermediul retelelor Broadband Access si National Access puse la dispozitie de Verizon Wireless.(6)

Bateria HP Ultra-Capacity poate fi incarcata separat, prin conectarea directa a unui adaptor AC inteligent. Optional, este disponibila si bateria HP Extended Life(3) , o baterie litiu-ion cu 8 celule, care ofera o autonomie suplimentara de cinci ore(2), precum si posibilitatea de a incarca bateria in timp ce este conectata la notebook.

Atat seria de notebook-uri PC HP Compaq nx9400 cat si 6300 protejeaza informatiile sensibile prin mai multe nivele de securitate, cum ar fi pachetele HP ProtectTools, un cititor de amprente(7), citititor integrat de carduri inteligente si un modul TPM 1.2 integrat.(8)

Compatibilitatea cu toate accesoriile notebook-urilor HP pentru afaceri permite implementarea simplificata si utilizarea fara probleme a acestora. Proiectate pentru a face fata riscurilor unui stil de viata mobil, aceste notebook-uri ofera sistemul de protectie HP Mobile Data, pentru a asigura protectia datelor la socuri si vibratii, laminare la cald, care asigura rezistenta la zgariere, precum si protectie HP Panel.

Disponibilitate

Conform estimarilor, seria de notebook-uri PC HP Compaq nx9400 va fi disponibila in intreaga lume la sfarsitul acestei luni, iar seria de notebook-uri PC HP Compaq 6300 la inceputul lunii aprilie.
Bateria HP Ultra-Capacity va fi disponibila, conform estimarilor, in intreaga lume, la jumatatea lunii aprilie.

Mai multe informatii despre aceste notebook-uri PC si despre alte solutii HP de mobilitate sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/Mobility2006.

Despre HP

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor individuali, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 ianuarie 2006, veniturile obtinute de HP au totalizat 87,9 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri