iPhone 5S, modelul de varf lansat de Apple pe 10 septembrie, este cu siguranta cel mai ravnit smartphone in momentul de fata.

Atat retailerii online, dar mai ales „micii afaceristi” care au umplut Internetul de mesaje cu vanzarea noului flagship lansat de Apple isi disputa batalia pentru pasionatii brandului, dar mai ales al celor care isi doresc sa fie in tendinta cu cele mai noi tehnologii.
Exact pe asta se bazeaza si retailerii care se asteapta la vanzari record o data cu punerea la vanzare a noului dispozitiv.
evoMAG.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri online din Romania, a anuntat deja disponibilitatea unuia din modelele de varf recent lansate.
Astfel, magazinul online a inceput deja vanzarea iPhone 5S, modelul de 16GB, in varianta de culoare Space Gray, care este disponibil la pretul de 4.499 de lei.
„Am reusit pana acum sa aducem pe piata doar aceasta varianta, intrucat stocurile sunt aproape epuizate, in intreaga Europa. Ne-am propus ca intr-o saptamana sa vindem cel mult 15 astfel de unitati”, a declarat pentru wall-street.roMihai Patrascu – CEO si fondator al evoMAG.ro.
El a precizat ca telefoanele au fost aduse din Germania si ca incepand cu saptamana viitoare stocurile pentru iPhone 5S, dar si iPhone 5C vor fi disponibile.

Cat costa noul iPhone pe Internet: preturi de la 3.300 de lei

Principalii rivali ai magazinelor online devin treptat comerciantii individuali care aduc in tara noile telefoane mobile la preturi mult mai accesibile prin intermediul portalelor dedicate comertului online.
Pe Mercador.ro ofertele pentru iPhone 5S pornesc de la 900 de euro, calculat in lei la cursul de azi valoarea ridicandu-se la circa 4.000 de lei.
Pe site-ul de licitatii online Okazii.ro stocul este deja disponibil la un pret ce porneste de la 3.300 de lei pentru modelul iPhone 5S de 16GB.
Nu doar site-urile de vanzari si licitatii online au fost luate cu asalt de anunturile pentru vanzarea noilor flagshipuri lansate de Apple, ci si forumurile de vanzari dedicate pe site-uri precum Facebook.com. In ultimele zile, pe grupurile dedicate vanzarilor de telefoane mobile utilizatorii vand deja noul iPhone 5S la preturi incepand cu 3.500 de lei.
QuickMobile.ro a fost de asemenea unul din primele magazine din Romania care au introdus cele mai noi terminale mobile dezvoltate de Apple la precomanda, cu preturi ce pornesc de la 2.999 de lei si ajung chiar si la 4.499 de lei.

Astfel, iPhone 5C, modelul “mai ieftin” prezentat de Apple va avea un pret in Romania care va porni de la 2.999 de lei pentru varianta de 16GB si de 3.499 de lei pentru versiunea cu 32GB spatiu de stocare, in timp ce iPhone 5S, varful de gama va avea un pret ce porneste de la 3.499 de lei (16GB), de 3.999 de lei (32GB) si de 4.499 de lei (64GB).
Emag.ro, cel mai mare retailer online din Romania, inca nu a precizat cand va aduce noile terminale mobile lansate de Apple, dar dispune de un camp in care utilizatorii isi pot trece datele personale si urmeaza sa fie instiintati de disponibilitatea produsului dorit .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri