Agip implementeaza plata cu telefonul mobil

SEQR, solutia care permite plata cu smartphone-urile in magazine, restaurante si in mediul online, este disponibila in toata reteaua de statii de servicii si distributie carburanti Agip apartinand Eni Romania. Clientii trebuie doar sa scaneze codul QR la casa de marcat si sa valideze tranzactia cu codul PIN.

Mai mult, chitantele sunt salvate digital si accesibile mereu pe telefonul mobil.

Disponibila gratuit pentru iPhone si Android pe App Store si Google Play, aplicatia conecteaza contul bancar al clientului cu casa de marcat sau cu platforma online de plata a comerciantilor prin intermediul unui cod QR. SEQR este cea mai sigura solutie de pe piata deoarece nu transfera niciodata informatii confidentiale intre client si comerciant.

Prin acest parteneriat clientii SEQR pot achizitiona combustibili si produse disponibile in reteaua nationala a statiilor de servicii si distributie carburanti Agip, intr-un mod mai simplu, mai rapid si foarte sigur.

SEQR a fost lansata la sfarsitul lunii octombrie in Romania impreuna cu Garanti Bank, prima banca ce pune la dispozitie aceasta facilitate clientilor sai. Locatiile in care se poate plati cu SEQR sunt afisate pe seqr.com.

Citeste si:
In viitorul apropiat vom plati cu palma pentru produse si servicii
In viitorul apropiat vom...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri