ARoBS Transilvania Software a incheiat un parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon in urma caruia grupul finlandez a devenit co-actionar minoritar al firmei clujene de IT prin achizitionarea unui pachet de 10% din actiuni, informeaza un comunicat al companiei primit la redactie.

Colaborarea dintre cele 2 companii a inceput in urma cu 2 ani pentru proiectul Hotelzon online. Aplicatia ofera un mecanism complex de cautare permitand identificarea celui mai potrivit hotel, a tipului de camera precum si a meniului. Utilizatorii solutiei online pot face rezervari sau pot renunta la acestea si pot efectua plati online cu diferite tipuri de carti de credit.

Pentru marile corporatii aplicatia asigura reduceri de costuri si control sporit asupra rezervarilor hoteliere. Un studiu recent realizat de unul dintre marii clienti beneficiari ai sistemului arata o reducere cu 20% a costurilor legate de rezervarile hoteliere.

In Romania, printre agentii de turism care folosesc solutiile ARoBS se numara Eximtur, Avia, Go Travel, Tudor Turism, Air Transilvania, Albena, Wens Tours, Top Service, Matelot Touring, Mortons Aerotravel, Vavis Travel Agency. De asemenea, ARoBS colaboreaza cu Amadeus si World Span.

Parteneriatul cu Hotelzon va oferi posibilitatea ARoBS Transilvania Software sa se extinda catre tarile scandinave atat prin deschiderea de office-uri cat si prin implementarea solutiilor mobile dezvoltate de firma clujeana in tarile nordice unde Hotelzon are filiale. Compania finlandeza nu si-a facut inca publica pozitia privind promovarea pe piata romaneasca a sistemului propriu de rezervari hoteliere, dar o decizie va fi luata in cursul acestui an.

Peste o jumatate de milion de rezervari hoteliere se fac in fiecare an cu ajutorul aplicatiilor dezvoltate de Hotelzon (dintre care cele mai importante dezvoltate in parteneriat cu ARoBS Transilvania Software).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Veniturile din hotelarie, in crestere pentru al 8-lea an consecutiv