Eoin Woods se alatura Endava dupa ce a lucrat pentru UBS, unde a ocupat mai multe pozitii executive in domeniul tehnologiei. Cea mai recenta este cea de head of technical architecture for Group Operations Technology. In acest rol, el a contribuit semnificativ la stabilirea unei strategii tehnice pentru grup si implementarea standardelor specifice sectorului financiar in cadrul echipelor de dezvoltare software. Inainte de UBS, Eoin Woods a lucrat in domeniul pietelor de capital, pentru Barclays Global Investors, dar si in zona de dezvoltare produse software, la Sybase, InterTrust si Bull.

„Activitatile mele in cadrul centrelor din Europa Centrala si de Est includ stabilirea unei strategii tehnice pentru grup, pentru a ne asigura ca avem instrumentele si tehnologiile necesare pentru desfasurarea proiectelor, precum si ca urmarim cele mai noi tendinte care ar putea avea un impact asupra clientilor nostri”, a spus Eoin Woods, noul CTO al Endava.

Cu sediul central la Londra, Endava are birouri in Marea Britanie, SUA, Germania, Romania, Macedonia si Moldova, unde lucreaza peste 1.800 de angajati. Endava are un venit anual de 64 milioane de lire sterline (peste 81 milioane de euro), din servicii de dezvoltare software si managementul aplicatiilor software, testare software, digital media, managementul infrastructurii si servicii cloud.