„Sunt bucuros sa ma alatur echipei Samsung si imi voi folosi intreaga experienta acumulata pentru a creste businessul companiei pe plan local” a declarat Cristian Cojocaru.

Cristian Cojocaru a acceptat provocarea de a se alatura echipei Samsung si va prelua conducerea diviziei telecom incepand cu aceasta luna.

El are o experienta de peste 17 ani in vanzari si a condus, timp de peste opt ani, mai multe echipe de vanzari din cadrul mai multor companii de telecom. Noul Head of Telecom Division si-a inceput cariera la Orange Romania, unde a contribuit timp de sase ani la cresterea retelei de parteneri a companiei.

In perioada 2005 – 2007, Cojocaru a contribuit la cresterea diviziei GSM din cadrul LG Romania, iar din 2008 a devenit seful diviziei de vanzari Sony Ericsson pe zona balcanica, avand o contributie majora la cresterea cifrelor de vanzari ale companiei. In ultimii ani, Cristian Cojocaru a dezvoltat strategia de vanzari pentru Vodafone Romania si strategia B2B pentru Telekom Romania, conducand in acelasi timp cu succes propria companie de consultanta in business.