Pachetele Smart pentru birou sunt gestionate prin intermediul aplicatiei mydlink Home, disponibila gratuit in AppStore si Google Market. Aplicatia conecteaza si coordoneaza intuitiv toate echipamentele incluse in pachet, setarea programelor de functionare putand fi stabilita in functie de nevoile fiecarui utilizator.

Pachetul Comfort include o priza inteligenta (Smart Plug), un senzor de miscare si o camera de filmat HD cu o raza de actiune in intuneric de pana la 5 m. Aceste echipamente comunica intre ele prin intermediul retelei Wi-Fi din birou si sunt controlate cu ajutorul aplicatiei mydlink Home. In pachet pot fi integrate si alte echipamente de tip „smart”, precum senzori de apa, alarme, camere IP sau amplificatoare de semnal.

Pentru cei care isi doresc un plus de siguranta, Pachetul Security contine un Hub de conectare, un senzor de tip 3-in-1 pentru deschiderea usilor/ferestrelor, de temperatura, respectiv lumina, o alarma si o camera de filmat HD. Connected Home Hub asigura legatura intre reteaua Wi-Fi si celelalte echipamente, iar prin intermediul aplicatiei mydlink Home utilizatorul poate controla si monitoriza de la distanta sediul companiei. In pachet pot fi integrati suplimentar senzori de miscare, de apa, dar si alarme, camere IP care permit rotirea la 360̊, prize inteligente sau senzori de tip 3-in-1 pentru deschiderea usilor/ ferestrelor, de temperatura si lumina.

Citeste si:

Pachetele pot fi achizitionate pentru 1 an, respectiv 2 ani si pot fi achitate integral sau cu plata in rate. Solutia de Internet Telekom poate fi achizitionata independent, dar pachetele Smart pentru birou pot deveni functionale cu ajutorul oricarui router Wi-Fi.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Vodafone, Orange, precum si RCS&RDS si UPC.