Distribuitorul german de echipamente de retea si solutii informatice Digital Network Services (DNS) si-a deschis miercuri o reprezentanta oficiala in Romania.
Compania germana activeaza in peste 25 de tari, fiind distribuitor unic pentru o serie de mari producatori din domeniul ecipamentelor de retea si a solutiilor informatice de securizare a datelor, specializandu-se in distributia acestor produse sub forma unor pachete complexe de arhitectura de retea catre alte companii, care le comercializeaza catre clientii finali, conform NewsIn.

Grupul a fost recent achizitionat de compania de componente IT si software Arrow Electronic, aflata pe lista celor mai mari 500 de companii din Statele Unite, lista elaborata de revista Fortune. Operatiunile DNS in Romania vor fi coordonate de centrele din Germania si Austria, unde sunt localizate depozitele si nucleul logistic DNS, biroul din Bucuresti avand atributii de vanzare, a declarat pentru NewsIn Daniel Marin, country manager DNS Romania.

Cu ocazia lansarii DNS Romania, directorul pentru Europa Centrala si de Est al companiei nipone Hitachi, partener DNS, a anuntat ca saptamana viitoare va avea loc si deschiderea reprezentantei oficiale Hitachi Romania. Digital Network Services este deja prezenta in Europa Centrala si de Est in tari ca Slovenia, Croatia si Ungaria, iar "biroul deschis astazi in Romania reprezinta baza unei viitoare extinderi in tarile vecine, prima pe lista fiind Bulgaria, a declarat pentru NewsIn Ernst Eisner, managing director CEE in cadrul DNS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri