Dell a anuntat lansarea unui portofoliu de cinci servere PowerEdge: Dell PowerEdg 840, 860, SC440, SC1430 si 1900. Noile produse ofera potrivit producatorului o crestere de performanta de pana la 211% si sunt create special pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), adresandu-se, in aceeasi masura, si companiilor mari.

Avand de infruntat constrangeri mai mari in ceea ce priveste resursele si fiind mai vulnerabile la schimbarile proceselor de afaceri decat organizatiile mari, IMM-urile sunt cu atat mai mult nevoite sa ia decizii inteligente la achizitionarea de solutii IT, pentru ca aceste achizitii pot avea un impact direct asupra profitului net. in schimb, deciziile inteligente pot contracara problemele specifice IMM, precum bugetul limitat, lipsa timpului pentru asimilarea de cunostinte aprofundate in domeniul tehnologiei si lipsa unui departament specializat de IT.

„La inceputul existentei sale, Dell a fost o companie mica, iar acest lucru ne pozitioneaza drept un consultant credibil si de incredere pentru IMM. Intreprinderile mici si mijlocii reprezinta o categorie-cheie de clienti pentru afacerile Dell din zona EMEA iar scopul nostru este sa le oferim acestor clienti produse care sa se plieze pe nevoile lor de afaceri", a declarat Kriti Kapoor, coordonatorul diviziei Enterprise Marketing, Home & Small Business, Dell EMEA.

Potrivit producatorului, noile servere Dell PowerEdge 860 si 840 si Dell PowerEdge SC1430 si SC440 reduc complexitatea operatiunilor IT ale IMM si ii ajuta astfel pe detinatorii de companii sa mareasca productivitatea angajatilor si sa eficientizeze costurile si operatiunile afacerii.

Mai multe detalii privind noile produse Dell pot fi obtinute prin accesarea linkului www.dell.com/poweredge


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
ThinkOut, iesenii care au grija de banii antreprenorilor