Pe 9-11 iunie, peste 8000 de programatori, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie vor lua parte la cel mai așteptat eveniment IT&C din România. DevTalks Reimagined pregătește cea de-a doua ediție cu o agendă tehnică desfășurată pe parcursul a 3 zile, dar și noi surprize și elemente interactive pentru participanți.

Cunoscut de peste 7 ani ca evenimentul de referință dedicat comunității IT&C din România și pentru al doilea an în format online, DevTalks Reimagined revine cu o nouă ediție dedicată conținutului tehnic de calitate prin intermediul celor 15 scene dedicate. Noutatea acestei ediții este reprezentată de cele 3 scene noi dedicate liderilor IT, ingineriei, dar și noii dimensiuni 5G, astfel că participanții vor putea să ia parte la sesiuni dedicate diferitelor tehnologii și arii de interes precum: Main Stage – Emerging Technologies, Java, Web, DevOps, Engineer of the Future, Mobile, QA & Testing, Product Management, Big Data & Cloud, Women in Tech, Security, Connect (5G, Automotive, Telecom), DevLead și Code Clash.

Agenda evenimentului va aduce împreună peste 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, Australia, Suedia, Germania, Anglia, Italia și nu numai. Printre aceștia se află și:

  • Luca Mezzalira - Principal Solutions Architect la Amazon Web Services
  • John Papa - Principal Cloud Advocate la Microsoft
  • Alex Soto - Director of Developer Experience la Red Hat
  • Marianna Budnikova - Senior Android Software Engineer la Dropbox
  • Martin Woolley - Senior Developer Relations Manager, EMEA la Bluetooth SIG
  • Andrzej Grzesik - Platform la Revolut
  • Katerina Domenikou - Senior Software Engineer la Bloomberg
  • Abdelfettah Sghiouar - Senior Technical Solutions Consultant la Google
  • Heleen Engelen - Head of Precision Diagnosis Experience Design la Philips
  • Diana Stefanova - VP, Global Site Strategy la VMware
  • Mary Grygleski - Developer Advocate la IBM
  • Daniel Appelquist - Head of Developer Advocacy la Samsung Internet

În plus, experiența din cadrul DevTalks Reimagined va fi dedicată și componentei de networking și interacțiune prin care participanții se pot conecta cu întreaga comunitate parte din eveniment. Companiile prezente în zona expozițională pregătesc, de asemenea, o serie de activități și concursuri prin care participanții se pot relaxa și se pot distra în timpul evenimentului, iar participanții vor putea să exploreze standuri 3D și să discute live cu echipele tehnice și reprezentanți ai companiilor.

Pornind de la lansarea primului și celui mai mare eveniment online dedicat comunității IT organizat primăvara trecută, DevTalks Reimagined, și continuând cu o toamnă plină în care DevCon Live a adus împreună pasionații de tehnologie la cea mai mare serie de evenimente susținute timp de 4 săptămâni, suntem bucuroși să ne reunim forțele pentru cea de-a doua ediție DevTalks Reimagined. Concursurile DevTalks, interacțiunea și agenda evenimentului au atins o nouă dimensiune online. Feedback-ul participanților ne-a depășit așteptările și ne bucurăm că reușim să îndeplinim dorința specialiștilor de a putea participa la cât mai multe activități, ceea ce fizic era mai dificil, și de a construi noi spații de discuții pe subiecte care anul acesta, în contextul pandemiei, au reușit să se dezvolte, precum lideri în cele mai dificile timpuri, ingineria, noua dimensiune 5G și cum va arăta domeniul tech în 2022. În plus, așa cum ne-am propus la fiecare ediție, zona expozițională cu standuri 3D se va transforma într-un spațiu de interacțiune, quiz-uri, treasure hunt-uri și nu numai.” – Andreea Tudorache, Project Manager DevTalks Reimagined.

Totodată, în cadrul celor 3 zile de eveniment, vor fi organizate și zone dedicate ariilor din domeniul IT precum Fintech Area organizată cu ajutorul MassMutual România, Gaming & Tech Area susținută de către Ubisoft, AI & AR Tech Area unde Estee Lauder Companies este prezent ca partner, dar și E-commerce Tech Area realizată cu sprijinul VTEX. Aici participanții pot afla mai multe despre aceste arii, pot interacționa cu experții din cadrul companiilor și pot pune întrebări reprezentanților din cadrul zonei dedicate.

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înscrie online pe site-ul www.devtalks.ro/register/.

Experiența DevTalks Reimagined de anul acesta este realizată cu sprijinul partenerilor: Cognizant Softvision, în calitate de Main Partner, care va fi prezent pe toată durata evenimentului. De asemenea, în calitate de Stage Partners la eveniment vor fi prezenți: BCR, CROWDSTRIKE, DB Global Technology, EPAM Systems, ING România, Luxoft, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, METRO.digital, Microsoft, Playtika, rinf.tech, Societe Generale Global Solution Center și Vodafone.

Tech Area Partners la această ediție vor fi: MassMutual România – Fintech Area Partner, Ubisoft – Gaming & Tech Partner, Estee Lauder Companies – AI & AR Tech Partner și VTEX – E-commerce Tech Area Partner.

Gold Partners la această ediție vor fi: Accenture, ACRONIS, Cegeka, Cognyte, Continental, Cyber Smart Defence, EA Romania, Endava, eMAG, Molson Coors GBS, PayU, R Systems, Spark OneData, Systematic, 3Pillar Global și 8x8. În calitate de Tech Supporters vor participa: Finastra, Funcom, Sustainalytics și Ten Square Games, iar Agenda Supporters vor fi: Algolia, Checkmarx, Edenred Digital Center, EveryMatrix, OTP Bank și TypingDNA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri