ProCA Romania estimeaza ca va incasa in 2007 un milion de euro din vanzarile de produse ale companiei Brother, dupa ce a devenit recent importator si distribuitor in Romania al producatorului japonez de echipamente de birotica.

"Pentru anul in curs, ProCA si-a propus vanzari de un milion de euro pentru produsele distribuite sub acest brand, iar pentru 2008 estimam ca cifra de afaceri va creste cu aproximativ 25 de procente", a declarat Sorin Stancu, director general ProCA Romania.

Compania, membra a grupului RTC Holding, va dezvolta vanzarile brandului japonez pe trei categorii de produse, respectiv imprimante, faxuri si multifunctionale, sisteme de etichetare si consumabile pentru echipamentele de birotica.

Pentru 2007 ne asteptam la o crestere sustinuta pe segmentul inprimantelor Laser, cu aproape 40 de procente peste nivelul anului trecut. Tot in crestere vor fi si vanzarile de echipamente multifunctionale, declara Sorin Stancu.

Echipamentele marca Brother sunt destinate mediului business - companiilor din toate domeniile: comert, industrie, servicii, institutii de stat - dar si consumatorilor persoane fizice. Gama echipamentelor de birou include o noua serie de multifunctionale laser adaptate mediului business (copiere/printare/fax/scannare). Produsele destinate home-userilor si companiilor medii si mici sunt noile multifunctionale ink-jet all-in-one.

Odata cu produsele Brother, ProCA isi diversifica gama de consumabile pe care le distribuie in Romania. In 2007 ne-am propus sa largim oferta noastra pe acest segment de produse cu mai multe branduri importante declara Stancu.

Reprezentantul Brother in Romania si-a propus pentru 2007 o crestere cu 25 de procente fata de 2006. Motorul principal al acestei cresteri va fi noua gama de multifunctionale laser si noile echipamente ink-jet, cu tehnologie de printare INNOBELLA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri