Microsoft a lansat la inceputul acestei saptamani o noua versiune a serviciului sau de e-mail prin Internet, ce va fi disponibil in 36 de limbi, relateaza presa internationala.
Windows Live Hotmail vine cu un nou look si cu o serie de caracteristici similare celuilalt program de e-mail al Microsoft, Outlook, disponibil numai pentru desktop. Printre imbunatatirile aduse Hotmail-ului se numara posibilitatea de a muta mesajele rapid dintr-un folder in altul cu “drag and drop”, 2 GB spatiu de stocare date, mesagerie instant, precum si o protectie sporita impotriva spam-urilor si a fraudelor.

In prezent, vechiul serviciu MSN Hotmail este utilizat de peste 280 de milioane de persoane, motiv pentru care Microsoft a decis pastrarea denumirii deja consacrate “Hotmail”, alaturi de “Live”.

Yahoo, Time Warner si Google sunt principalii concurenti ai Microsoft pe aceasta piata, pe care Hotmail ocupa in prezent locul secund, inaintea AOL si Gmail in ceea ce priveste numarul de utilizatori.

Oficialii Microsoft au anuntat ca, in paralel, va functiona si o versiune Live Hotmail pentru telefoane mobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri