Suita Google Workspace (cunoscută anterior sub numele G Suite) este populară în rândul antreprenorilor și întreprinderilor mici nu doar pentru un set complet de instrumente și aplicații ușor de folosit, dar și pentru pachetele cu prețuri flexibile.

În funcție de necesitățile de afaceri - de la număr de angajați și până la nevoi precum spațiu de stocare și setări ridicate de securitate - suita de business Google oferă diferite pachete pentru a acomoda nevoile oricărei afaceri. Descoperă variantele Business ale Google Workspace, diferențele față de pachetul Enterprise și cum poți gândi în strategia de costuri licențele Google Workspace for Education.

Care sunt costurile planurilor Google Workspace disponibile?

De la maxim 100 de participanți într-o videoconferință și 30 GB spațiu de stocare în cloud per utilizator și până la 500 de participanți simultan într-o videoconferință și spațiu nelimitat de stocare, descoperă mai jos opțiunile fiecărui plan Workspace pentru a decide cu care pachet să începi.

Principalele diferențe constau în numărul maxim de utilizatori acomodați, spațiul alocat de stocare pentru aceștia, dar și caracteristici care țin de securitate și nivelul de control administrativ asupra produselor și utilizatorilor.

Primul pachet în ordinea prețurilor și a opțiunilor disponibile este Google Workspace Business Starter. Potrivit planurilor Google Workspace oferite și de FOTC, cu Business Starter plătești 4,68 EUR/ lună pentru fiecare utilizator. Pentru acest cost, fiecare angajat va avea propria căsuță poștală Gmail cu domeniul companiei, acces la toate aplicațiile de text, calcule și prezentări și 30 GB spațiu în cloud. Compania va putea organiza videoconferințe cu maxim 100 de participanți simultan și va beneficia de control și management de siguranță, precum și suport tehnic Google de bază.

La următorul upgrade, veți putea trece la pachetul Google Workspace Business Standard la prețul de 9,36 EUR/ lună pentru fiecare utilizator. În acest pachet, utilizatorii vor avea acces la toate instrumentele din pachetul anterior și un upgrade de 2 TB spațiu de stocare. Printre serviciile extra din pachetul Standard se numără și extinderea numărului de participanți într-o conferință video la 150 de utilizatori.

La un următor upgrade pe verticală, veți putea accesa pachetul Google Workspace Business Plus, la prețul de 15,6 EUR/ lună pentru fiecare utilizator. Suplimentar spațiului de stocare crescut până la 5 TB și videoconferințele cu până la 500 de utilizatori simultan, compania ta va beneficia de securitate îmbunătățită, setări avansate de management, inclusiv acces Vault și gestionarea avansată a punctelor finale.

Un ultim plan disponibil este upgrade-ul la versiunea Google Workspace Enterprise - cu spațiu nelimitat de stocare, setări și capacități avansate. Pachetul acesta, de asemenea împărțit în variantele Essentials, Standard și Google Workspace Enterprise Plus, este cea mai puternică ediție a suitei Google și include spațiu nelimitat în cloud pentru fiecare utilizator, opțiuni avansate de administrare și securitate, opțiuni extinse pentru videoconferințe și un control atent asupra costurilor lunare. Pentru a afla un preț pentru aceste licențe, contactează direct specialiștii cloud FOTC care îți vor personaliza o ofertă de preț.

Există planuri Google Workspace complet gratuite?

Poți beneficia și de un plan Google Workspace complet gratuit. Google Workspace for Education este un set de instrumente și servicii native Google personalizate pentru școli, instituții de învățământ și, în general, pentru educația în sistem hibrid.

Mai departe, acest plan include o versiune absolut gratuită, numită Google Workspace for Education Fundamentals, care include până la 10.000 de licențe.

Nu mai trebuie să înțelegi diferența dintre Google Workspace vs Google Drive pentru că planul care include și spațiu de stocare pentru instituția de învățământ pe care o conduci este complet gratuit.

Pentru a beneficia de acest plan, instituția trebuie să fie acreditată și reglementată de autorități și să furnizeze certificate de educație recunoscute la nivel național sau internațional pentru învățământ primar, gimnazial sau superior.

Alegând soluția potrivită, angajații companiei tale pot colabora, comunica și lucra cu ușurință, indiferent de locul de unde se conectează. Cu planurile Workspace, soluțiile acestea vă sunt disponibile oricând și de oriunde. La FOTC, am ajutat și ajutăm în continuare numeroase afaceri în aventura lor în cloud cu Google Workspace. Acum că înțelegi exact nevoile office ale companiei tale, contactează-ne pentru a îți recomanda cel mai bun pachet pentru afacerea ta.

Sursa foto: FreePik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri