HMD Global, producătorul telefoanelor Nokia, a lansat un nou telefon despre care spune că-l poți repara singur. Modelul se numește Nokia G42 5G și este disponibil pe culorile „So Grey”(gti) și „So Purple”(violet - lavandă).

Reprezentanții HMD Global menționează că Nokia G42 5G este proiectat cu opțiunea de reparare QuickFix, astfel încât să îți poți înlocui singur ecranul spart, portul de încărcare îndoit și bateria veche. Poți face aceste lucruri cu ajutorul unor instrucțiuni de reparare care îți arată pas cu pas procesul și folosind piesele de schimb, despre care producătorul spune că sunt la „prețuri accesibile și dezvoltate în colaborare cu iFixit”.

Găsești poze cu noul telefon în galeria de AICI.

Spatele modelului Nokia G42 5G este fabricat în proporție de 65% din materiale reciclate ți telefondul are un ambalaj mixt.

Nokia G42 5G: ce specificații are noul model lansat de HMD Global

Procesorul telefonului Nokia G42 5G este un Qualcomm Snapdragon 480+ 5G, în timp ce rata de reîmprospătare este de 90 Hz. Camera Nokia G42 5G este de 50 MP și funcționează pe baza unor algoritmi de inteligență artificială. Ecranul este HD+ și are 6,56 inci.

În ceea ce privește bateria, aceasta are o autonomie de până la 3 zile, iar reprezentanții HMD Global preizează că își va păstra 80% din capacitatea sa inițială chiar și după 800 de cicluri complete de încărcare(aproximativ 4 ani de folosire). Telefonul vine cu un ecran Gorilla Glass 3.


Nokia G42 5G pe culorile „So Grey” și „So Purple” va fi disponibil în curând în România, în configurația cu spațiu de stocare de 128 GB și 6G de RAM, începând de la 1.199 de lei.

Sursa foto: Arnold O. A. Pinto / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri