Altex România își extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin deschiderea unui nou magazin Altex în cea mai nouă zona comercială a Olteniei – Craiova Promenada. Magazinul, situat în Calea Severinului nr. 61 (vizavi de Dedeman) este dispus pe două etaje și se deschide joi, 5 octombrie, pe o suprafață comercială de 2.700 mp.

În perioada 5 - 11 octombrie, retailerul anunță că va face oferte speciale la mai multe produse din Altex Craiova Promenada. În ziua deschiderii, Altex oferă 150 de boxe portabile cadou pentru primii 150 de clienți care fac cumpărături de peste 500 lei.

Extinderea lanţului de magazine Altex reprezintă un pilon esențial al strategiei de dezvoltare a companiei, care se concentrează pe accesul rapid şi convenabil la o gamă diversificată de produse.

"Deschiderea noului magazin din Craiova reflectă angajamentul nostru de a livra tehnologie de ultimă generație, la cel mai mic preț din România. Orașul Craiova este în continuă dezvoltare, iar comunitatea de acolo poate beneficia de suportul tehnologic care promovează progresul," a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

În ziua inaugurării, noul magazin Altex din Craiova va funcționa la program obișnuit, de la 10:00 la 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul pe 5 octombrie vor fi așteptați cu surprize, precum modelare baloane și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar cei prezenți se vor bucura și de un spectacol în ritmuri braziliene cu Barbarossa Samba Group.

Pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 5 - 11 octombrie, pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Craiova Promenada.

Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri