WE AS WEB, companie de dezvoltare software, va încheia anul 2023 cu peste 200 de profesioniști nou angajați în centrele sale din România, Moldova și Albania. Conform informațiilor oferite wall-street.ro, pentru 2024 își propun să crească echipa cu încă cel puțin 200 de angajați.

„Creștem substanțial echipa și aducem noi roluri și profesioniști în WE AS WEB, ca parte a strategiei noastre de înțelege și de a răspunde provocărilor curente ale pieței. Practic, optăm pentru specialiști care îmbină abilitățile de programare cu limbi de circulație internațională, pentru a livra proiecte complexe, repartizând colegii noștri din România, Moldova și Albania, în avantajul clienților. Rezultatele strategiei noastre s-au văzut și pe plan financiar, mai exact, la finalul lunii august, suntem în grafic pentru atingerea cifrei de afaceri de 24 de milioane de euro, obiectivul propus pentru acest an”, declară Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

WE AS WEB a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane de Euro.

În septembrie, WE AS WEB a deschis și biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Olanda. Echipele înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, WE AS WEB a devenit în scurt timp una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. Din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât și servicii de dezvoltare software. În prezent, WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Sursa foto: WE AS WEB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri