Distribuitorul national de produse IT Combox Delivery a inregistrat in prima jumatate a anului 2007 o crestere de 400% a cifrei sale de afaceri, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, la 2,5 milioane de dolari.

"Am reusit pastrarea ritmului de crestere prin sustinerea partenerilor existenti si atragerea celor noi, cat si prin largirea portofoliului de marci distribuite. Astfel, LG, Grundig, Silicon Power, InfiniMax, Aiptek s-au adaugat gamei noastre de produse", a declarat directorul general al firmei, Vlad Dumitru.

Acesta a adaugat ca cresterea afacerilor companiei a condus la dublarea echipei si a spatiilor de depozitare si birouri.

"Avem in plan adaugarea a inca doua brand-uri premium in portofoliul nostru pana la sfarsitul anului, cat si largirea gamei de produse distribuite sub propria marca, Serioux", a adaugat directorul general al companiei.

Combox Delivery distribuie la nivel national o gama larga de produse IT prin mai mult de 500 de reselleri (companii active din domeniul IT si prin lanturile de retail). Dintre marcile distribuite de companie fac parte Aiptek, Gembird, Grundig, HP, InfiniMax, LG, Mecmar, Miyako, Serioux, Silicon Power, VMARK, VMK, Zioncom.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si