Distribuitorul de produse IT&C, Fit Distribution, tinteste sa atinga anul acesta o cifra de afaceri in crestere cu 70%, pana la 25 milioane dolari, pe fondul cresterii activitatii de distributie si a vanzarilor online.

"Pentru 2008, estimam o crestere a cifrei de afaceri cu 70%, la 25 milioane dolari, iar pentru 2007 am pastrat tinta de 17 milioane dolari. In primele noua luni ale anului trecut am inregistrat afaceri de 26 milioane lei, in crestere cu 85%, fata de perioada similara a anului precedent, cand am inregistrat 14 milioane lei", a spus Traian Cristea, directorul general al Fit Distribution.

"Piata romaneasca de vanzari online este estimata la 120 milioane euro, insa potrivit unor statistici, aceasta ajunge la circa 400 de milioane euro, dar aceasta valoare include ticketing-ul si banking-ul, deci nu produse efectiv vandute online", a adaugat Cristea.

Fit Distribution este o companie infiintata in 2002, activeaza pe piata de distributie din Romania si intentioneaza sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti in 2009. Fit Distribution detine doua magazine online PCFun.ro, lansat in 2006, si Electrofun.ro, deschis in septembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum a transformat un antreprenor o pasiune intr-o afacere de milioane