"Pentru anul 2008 ne propunem sa venim cu produse si servicii noi pentru a continua trendul crescator de pana acum, urmand sa lansam produse adresate atat pietei auto si firmelor de distributie, cat si agentiilor de turism.Acum suntem in faza finala de testare a unei solutii software ce le va usura munca, in special vanzarea si revanzarea de chartere", a declarat directorul general Arobs, Voicu Oprean.

In ceea ce priveste solutiile software, cea mai mare cerinta a avut-o solutia de localizare si monitorizare a flotei auto, datorita necesitatii tot mai mari de eficientizare a activitatilor legate de parcul auto resimtite de firmele ce detin flote mai mari sau mai mici care sunt supuse presiunilor de eficientizare a activitatii.

Printre clientii care folosesc solutiileArobs se numara RCS&RDS, Mobile Distribution, Jidvei, Novartis Consumer Health Services, Medimfarm, Proton Auto, Elit, Agil, Tarell Group.

Arobs este prezenta pe piata romaneasca din 1998 si este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de software pentru aplicatii mobile si distribuitori de echipamente GPS si smartphonuri cu GPS. Compania clujeana dezvolta programe in regim de outsourcing, avand ca partenere firme din Germania, Elvetia, Finlanda, SUA, Italia, Australia.