"Sunt aici pentru ca Guvernul are in acest moment preocuparea majora de a pastra locurile de munca si, evident, realizarea de investitii ca aceste locuri de munca sa fie mentinute", a afirmat premierul, citat de NewsIn. Boc a adaugat ca, din acest punct de vedere, la Cluj "lucrurile sunt sub control".

Emil Boc a asigurat conducerea Nokia Romania ca exista finantare in proiectul de buget pe 2009 pentru a finaliza mai multe obiective de investitii, care sa permita Nokia sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

"Prin proiectul de buget, am prevazut 375 de milioane de euro pentru finalizarea tronsonului de autostrada Campia Turzii - Gilau, 42 de kilometri care vor fi gata anul acesta. De asemenea, in acesti bani avem 37,5 milioane de euro alocati pentru finalizarea centurii de ocolire Valcele - Apahida, al doilea obiectiv important care va ajuta inclusiv Nokia", a explicat premierul.

Citeste si:

Acesta s-a referit totodata si la extinderea pistei Aeroportului International Cluj-Napoca si finalizarea traseului drumului rapid dintre Gilau si Jucu, care va permite crearea unei legaturi rutiere directe intre fabrica Nokia si Autostrada Transilvania.

Premierul Emil Boc a vizitat vineri, pentru prima data in aceasta calitate, fabrica Nokia de la Jucu. La inceputul vizitei, premierul a semnat in cartea de onoare a fabricii, pe prima pagina, dupa presedintele Traian Basescu.