Nokia a lansat o colectie de telefoane botezata LAmour, ce include trei modele din gama Fashion: 7360, 7370 si 7380.

MATERIALE

Echipa de designeri de la Nokia a apelat la materiale precum chihlimbar, ceramica, peruzea, matase si email. Grafica, materialele, finisajele si culorile selectate pentru fiecare model din colectie au beneficiat de o stralucire speciala, datorata tehnicilor artizanale, precum emailarea si gravarea.

Cel mai "avangardist" este 7380 dotat cu un sistem de tastare fara butoane, invelis din piele si ecran cu reflexe de oglinda. Modelul este dotat cu o camera de 2 megapixeli si MP3 player. Apelarea vocala intuitiva suplineste lipsa butoanelor cu cifre. Va ajunge in magazine la inceputul anului 2006 la un pret de 500 de euro, fara taxe.

Modelul 7370 are un mecanism pivotant care dezvaluie tastatura. Este dotat cu o camera de1,3 megapixeli, cu zoom optic 8X si difuzoare stereo cu efecte de sunet 3D. Va costa in jur de 300 de euro.

7360 este dotat cu accesorii precum curele si saculeti pentru transport. Fiecare model pune la dispozitia utilizatorilor un set distinct de elemente de grafica, protectoare de ecran si accesorii. Are o camera VGA incorporata, radio FM cu difuzare stereo si tonuri de apel MP3. Va costa in jur de 200 de euro, fara taxe si subventii si va fi disponibil in primul trimestru al anului 2006.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum va puteti tine documentele in siguranta in cazul unui dezastru