Vodafone Romania lanseaza telefonul Sony Ericsson Naite, primul model ecologic disponibil in portfoliul sau.

Sony Ericsson Naite este disponibil de luni, 23 noiembrie, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79 euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.

Parte a programului international GreenHeart dezvoltat de Sony Ericsson pentru promovarea unei atitudini ecologice responsabile, Sony Ericsson Naite este un produs conceput pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator.

Astfel, compozitia materialului din care este fabricat telefonul contine plastic reciclat in proportie de minim 50%. De asemenea, noul Sony Ericsson Naite este dotat cu incarcator cu un consum redus de energie, iar manualul de utilizare este disponibil in format electronic, in meniul telefonului, reducand cu peste 90% totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard de telefoane mobile.

In acelasi timp, Vodafone Romania a dorit sa isi imbogateasca portofoliul cu acest model ecologic in completarea programului national de reciclare a telefoanelor mobile, care se desfasoara de aproape 3 ani in toate magazinele Vodafone.

Cu Sony Ericsson Naite, utilizatorii beneficiaza de conectare la Internet, la viteze HSDPA de pana la 7,2 Mbps, in reteaua Vodafone. Tehnologia „push email” asigura acces instant la email-uri pe telefonul mobil, la fel ca pe computer.

Sony Ericsson Naite are un ecran LCD de 2,2", o camera foto de 2 MP si camera secundara pentru apeluri video, precum si o memorie interna de 100 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Primele oferte combinate Vodafone + UPC: Cum se vor integra serviciile