Cosmote anunta ca Stefanos Theocharopoulos, CEO al operatorului de telefonie mobila, preia si atributiile de presedinte si CEO al Telemobil SA (Zapp).
In acelasi timp, Spyridon Spyropoulos, director relatii afaceri externe al Cosmote Romania, preia si atributiile de COO al Zapp. Pe parcursul ultimilor doi ani, CEO al Zapp a fost Chris Bataillard.

Theocharopoulos (foto) este CEO al Cosmote Romania din ianuarie 2008, iar in cursul acestui an a preluat si functia de director general al Germanos Telecom Romania.

Stefanos Theocharopoulos s-a alaturat grupului OTE in 2002 si detinea, din anul 2006, pozitia de director executiv business development al companiei OTEGlobe, membra a grupului OTE. Inainte de a se alatura operatorului elen OTE, Theocharopoulos a detinut pozitii manageriale in companii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie si Ericsson Hellas/Grecia.

Avand o experienta de peste 36 de ani in industrie, Spyridon Spyropoulos este director relatii afaceri externe al Cosmote Romania, avand ca principale directii de activitate interconectarea, roaming-ul si relatia cu autoritatile de reglementare. Inainte de Cosmote, Spyropoulos a fost director general al Cosmorom si Chief Technical Officer (CTO) in cadrul Romtelecom S.A.

El s-a alaturat Grupului OTE in anul 1975 si a detinut responsabilitati in domeniul tehnic, interconectare, reglementare, dezvoltare si management.

La inceputul lunii, Michael Tsamaz, directorul executiv al grupului Cosmote, declara ca finalizarea achizitiei Zapp va intensifica competitia pe piata.

Dupa ce Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Telemobil de catre Cosmote, al treilea operator al pietei locale de telefonie declara la inceputul unei noi etape de dezvoltare, de o mare complexitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si