Orange lanseaza un produs pentru suporterii Dinamo

Orange, cel mai mare jucator al pietei locale de telefonie mobila, lanseaza un produs nou de telefonie mobila, dedicat suporterilor echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, anunta compania.

Cu ocazia lansarii noului produs de telefonie mobila, Orange va organiza o conferinta de presa la care vor participa Thierry Millet (foto) - directorul executiv Orange Romania si Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al Dinamo Bucuresti, dar si membri ai echipei de fotbal.

In septembrie 2009, cand operatorul a anuntat ca va continua sa sponsorizeze Dinamo pentru al treilea an consecutiv, oficialii Orange declarau totodata ca in urmatoarele luni compania va lansa cartele dedicate suporterilor echipei de fotbal. Colaborarea cu echipa din Stefan cel Mare a inceput in 2002, iar din 2007, filiala locala a France Telecom este sponsorul principal al clubului.


Orange nu este singurul operator care ofera produse concepute pentru microbisti, in aceeasi perioada Cosmote, al treia companie pe piata de telefonie mobila locala lansand ”Cartela de Suporter” pentru suporterii CFR Cluj.

Orange avea in primele noua luni din 2009 afaceri de 800 de milioane de euro, mai mici cu 18,1% fata de finalul lui septembrie 2008 si 10,69 milioane de clienti.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Parteneriat strategic româno-elvețian: ce soluție oferă
Setari Cookie-uri