In termenii acordului, Aldata G.O.L.D. va servi 800 de magazine si 7 depozite. Decizia Delhaize de a selecta Aldata G.O.L.D. este rezultatul unei analize a sistemelor mai multor furnizori de software, pe parcursul a 12 luni.

"Am ales Aldata deoarece am vrut sa optimizam nivelurile de inventar din depozitele noastre, imbunatatind astfel reaprovizionarea", a spus Luc Koenot, IT director Delhaize Group, prezent in Romania prin magazinele Mega Image.

Aldata G.O.L.D. este o solutie dedicata retailerilor, care asigura vizibilitatea si optimizarea lantului de distributie, de la furnizor si pana la client. Aplicatiile Aldata includ: master data management, planificare si reaprovizionare, logistica si distributie, inmagazinare si merchandising, gestionarea furnizorilor si ordinelor, precum si sisteme de fidelizare si marketing.

Lantul belgian de supermarketuri Delhaize a afisat o cifra de afaceri de 19,9 miliarde euro in 2009, in crestere cu 1,2% fata de 2008, insa sub estimarile analistilor, relateaza L'Echo.