Asigurarea pentru factura se adreseaza clientilor care se confrunta cu dificultati economice si celor interesati sa acopere riscurile de neplata a facturii in situatiile de invaliditate.

Cu ajutorul serviciului Asigurarea pentru factura, clientii Orange nu au grija platii facturii la mobil timp de 6 luni, indiferent de numarul de abonamente detinute. Asigurarea este valabila pentru situatiile in care clientii Orange intra in somaj, in limita valorii de 80 euro si in situatiile de invaliditate totala, in limita a 800 euro. Asigurarea pentru factura costa 1 euro/luna (nu se percepe TVA), valoare care se va regasi pe factura lunara a clientilor. Serviciul va fi disponibil incepand de maine.

Serviciul Smartphone Expert este dedicat utilizatorilor de smartphone-uri. Clientii Orange beneficiaza de asistenta dedicata si profesionista pentru configurarea smartphone-urilor: setarea contului de e-mail si web, setari legate de sistemul de operare, conectarea accesoriilor si sincronizarea datelor de pe telefon si calculator.

Smartphone Expert este disponibil pentru toti clientii care utilizeaza optiunea My Smartphone. Cu My Smartphone, clientii Orange primesc 500 MB pentru navigare pe Internet, acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil - totul cu 9 euro/luna (TVA inclus), si au posibilitatea sa cumpere smartphone-uri la preturi speciale, precum HTC Touch 2 de la 149 euro (TVA inclus) si HTC HD2 de la 379 euro (TVA inclus).

In prezent, din portofoliul Orange Care fac parte 7 servicii: redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, asigurarea pentru telefon, card de date si modem, SIM Agenda Back-up, transfer de continut, Buy-Back pentru telefoanele mobile, asigurarea pentru factura si Smartphone Expert.