Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a acordat peste doua milioane de numere noi pentru telefonia mobila. Companiile care au beneficiat de extinderea resurselor de numerotatie sunt Orange Romania, Telemobil si Cosmote Romanian Mobile Telecommunications (fosta CosmoRom), informeaza Mediafax.

Orange Romania si Telemobil, operatorul retelei Zapp, au solicitat cele mai multe numere. Astfel, resursele de numerotatie ale Orange Romania au fost suplimentate cu un milion de numere noi, pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila in plan national. Pana in prezent, companiei i-au fost alocate zece milioane de numere nationale si 3.000 de numere Premium Rate.

In acelasi timp, ANRC a acordat companiei Telemobil dreptul de a utiliza inca un milion de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila in plan national. Compania dispune in prezent de doua milioane de numere pentru aceste servicii.

Referitor la Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, compania a solicitat si a primit, in plus fata de resursele alocate anterior, 3.000 de numere non-geografice pentru servicii cu tarif special.

In afara acestor resurse de numerotatie, operatorul beneficiaza de doua milioane de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila si de 1.000 de numere pentru furnizarea de servicii de acces la retele de date si Internet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri