Pe langa functiile de baza de voce si SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM si lanterna. Pe ecran caracterele sunt afisate vizibil, iar meniul faciliteaza accesul la optiunile telefonului.

De asemenea, la fiecare tasta apasata, clientii aud un mesaj vocal care reda cifra respectiva, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenta telefonul initiaza automat un apel sau trimite un mesaj la un numar stabilit in prealabil de catre utilizator.

“Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut telefoane cu functii multiple si din ce in ce mai complexe. Exista insa si foarte multi clienti care nu isi doresc de la un telefon decat sa poata vorbi, sa trimita un mesaj scris si sa aiba un meniu simplu. Pentru acestia am lansat acest model, impreuna cu un pachet de servicii de baza”, a declarat Cristina Patesan, consumer marketing manager Postpay.

Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai in oferta Senior, la preturi pornind de la 1 euro (TVA inclus). Impreuna cu telefonul, oferta Senior include un abonament cu 500 de minute pentru apeluri in retea si catre orice retea fixa nationala, la pretul de 6 euro/luna (TVA inclus).

Oferta se adreseaza exclusiv pensionarilor, iar activarea se face in orice magazin sau partener Orange, pe baza talonului de pensie. In afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achizitionat si separat, la preturi pornind de la 9 euro (TVA inclus).