Romtelecom si Cosmote ofera aceleasi tarife ca si in retea la convorbirile fix-mobil

Romtelecom si Cosmote, doi dintre cei mai mari operatori telecom, detinuti de grupul grec OTE, au lansat un parteneriat prin care ofera clientilor posibilitatea de a vorbi si mai mult intre cele doua retele.
Initiativa va fi implementata in doua faze. Astfel, incepand de astazi, toate abonamentele de voce fixa Romtelecom ofera acelasi tarife pentru apelurile catre reteaua mobila Cosmote, ca si pentru apelurile in reteaua Romtelecom, astfel ca abonatii Romtelecom se vor bucura de aceleasi beneficii, indiferent daca apeleaza numere fixe Romtelecom sau numere mobile din reteaua Cosmote.

In functie de abonamentul folosit, clientii Romtelecom au incluse in abonamente pana la mii de minute lunar pentru apelurile catre retele fixe nationale si Cosmote, sute de minute incluse pentru convorbiri catre alte retele mobile nationale, tarife locale pentru apelurile internationale.

Cosmote va oferi in aproximativ o luna beneficii similare tuturor clientilor care vor apela reteaua fixa Romtelecom.

"Principiul „mai multe beneficii la acelasi pret” se incadreaza in strategia urmata in ultimii trei ani. De asemenea, anticipand nevoile si dificultatile cu care se confrunta clientii nostri in aceasta perioada dificila de criza economica, am luat decizia de a-i sustine prin diferite initiative. Cu aceasta prima initiativa, extindem si la reteaua Cosmote beneficiile pe care clientii le au cand vorbesc in reteaua Romtelecom. In functie de obiceiurile de consum ale clientilor nostri, acestia pot economisi chiar si 30% din valoarea lunara a facturilor", a declarat Yorgos Ioannidis (foto), director general Romtelecom.

Romtelecom ofera cinci abonamente principale clientilor rezidentiali si douasprezece abonamente pentru companii, cu sute de minute incluse si chiar si convorbiri nelimitate in retea si catre Cosmote.

Portofoliul Cosmote pentru clientii rezidentiali include planul tarifar Perfect pentru Tine, ce le ofera acestora posibilitatea de a combina si adapta propriile abonamente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri