Romtelecom si-a luat director IT din Bulgaria

Romtelecom are, de la 1 august, un nou director IT, Efthimios Tsokanis, venit de la Vivacom Bulgaria, in locul lui Fotis Karonis, care a preluat functia de vicepresedinte IT al operatorului britanic Everything Everywhere.

Ultima pozitie ocupata de Tsokanis inainte de a se alatura managementului Romtelecom a fost cea de director executiv Operatiuni la Vivacom, companie de telecomunicatii din Bulgaria, fiind responsabil de transformarea retelei si a operatiunilor IT, potrivit Mediafax.

Nascut in 1965, Tsokanis a mai ocupat functia de director executiv IT si de Relatii cu Clientii la Globul EAD (Bulgaria) , lucrand si la operatorii Tellas (Grecia) si Verizon Wireless (SUA).

Fotis Karonis a detinut pozitia de director IT la Romtelecom in perioada iunie 2007-mai 2010. El a preluat pozitia de vicepresedinte IT la Everything Everywhere, care reuneste operatiunile din Marea Britanie ale France Telecom si Deutsche Telekom.

Controlat in proportie de 54,01% de grupul elen OTE, Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicatii fixe, cu circa 4,5 milioane de clienti pe segmentele Internet, TV digitala si telefonie fixa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri