Fie ca sunt sau nu clienti Orange, cu Smart Services, toti cei care detin un smartphone beneficiaza de asistenta din partea expertilor din magazinele operatorului pentru configurarea completa a telefonului.

Astfel, angajatii Orange instaleaza cartela SIM, verifica si configureaza setarile de SMS, MMS si Internet, casuta de e-mail, instaleaza diverse aplicatii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizeaza software-ul si configureaza accesul la aplicatiile specifice fiecarui model de telefon.

Tariful pentru pachetul Smart Services este de 5,21 euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) in plus clientii primesc si serviciul transfer de continut, care le permite sa transfere informatiile din telefon atunci cand se decid sa il inlocuiasca. Smart Services este disponibil in reteaua Orange shop.

In Care Center, clientii Orange primesc, pe loc, asistenta si servicii de reparatii ale telefoanelor in cazul anumitor defectiuni, fara a mai fi nevoie ca acestea sa fie trimise in service. Care Center-ul este un spatiu special amenajat in Orange concept store si in Orange shop Pantelimon, unde pot fi decodate telefoane, pot fi schimbate tastaturi si carcase, se pot efectua reparatii mecanice si se pot face reactualizari de software.

Citeste si:

Totodata clientii pot veni in Care Center si pentru operatiuni mai simple, precum verificarea parametrilor de SMS si MMS. In functie de complexitatea interventiei, tarifele variaza intre 20 si 450 de lei (TVA inclus).

"Lansam astazi doua noi servicii de asistenta prin care oferim clientilor mai multa rapiditate in operatiunile de service si prin care prevenim dificultatile pe care le pot avea in configurarea smartphone-urilor. In functie de evolutia proiectelor din urmatoarea perioada, avem in vedere extinderea retelei Care Center si in alte magazine din tara", a declarat Sorin Blideran, senior product manager Orange.

Smart Services si Care Center intregesc portofoliul Orange Care care include serviciile redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, asigurarea pentru telefon, card de date si modem, SIM Agenda Back-up, transfer de continut, Buy-Back, alaturi de serviciile asigurarea pentru factura si Smartphone Expert. Orange Care este un program dezvoltat la nivelul grupului France Telecom-Orange.