OPPO, brandul global de tehnologie, a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 5G și Reno10 Pro. În prima lună după lansare, cumpărătorii acestor modele au șansa de a câștiga o vacanță participând la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”.

Smartphone-urile Reno10 5G și Reno10 Pro vin cu un design curbat 3D care măsoară doar 7,89 mm în grosime și cântărește 185 g. Ambele modele dispun de încărcare rapidă SUPERVOOCTM, dar și de tehnologia Battery Health Engine proprietară OPPO.

Noile Reno10 Pro 5G și Reno10 5G dispun de un sistem de camere de portret format dintr-o arhitectură ce include o lentilă de 32MP Telephoto cu sensor Sony IMX709 RGBW. Cu zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret și modul Portret îmbunătățit, Reno10 Pro 5G și Reno10 5G sunt concepute pentru a oferi o claritate mai bună portetelor.

Noile produse vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 5G și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro.

Reno10 5G și Reno10 Pro - ce camere au noile smartphone-uri

Reno10 5G are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală pentru o claritate și mai mare a imaginii, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP pentru o experiență de portret îmbunătățită. Cu zoom-ul optic de 2X, camera poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină.

Reno10 5G vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici avansate de procesare a imaginii. Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Reno10 5G vine cu un ecran de 6.7 inci cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori. Reno10 5G vine cu tehnologie de încărcare rapidă SUPERVOOCTM de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute.

Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro 5G, cât și pentru Reno10 5G poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

OPPO Reno10 are un processor Mediatek Dimensity 7050 5G, iar OPPO Reno10 Pro are un processor Snapdragon® 778G 5G

Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării. Noile modele rulează sistemul de operare ColorOS 13.1. OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone. De exemplu, pe Altex OPPO Reno 10 5G, 256 GB, 8GB RAM este la un preț de 2.299,90 de lei, în timp ce OPPO Reno10 Pro 5G, 256 GB, 8GB RAM este la un preț de 3.299,90 de lei.

În perioada 20 iulie – 20 august, cei care cumpără Reno10 5G și Reno10 Pro de la partenerii oficiali, pot participa la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”, ce oferă ca premiu 1 o vacanță exotică de șapte zile pentru două persoane în Tenerife. Premiul al doilea constă într-un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona, iar premiul al treilea într-un week-end de două persoane în România. Modalitatea de înscriere constă în înscrierea facturii pe site-ul campaniei, https://www.oppo.com/ro/campanie-vacanta-oppo-reno-10/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri